Felszólító levelem érkezett

Amennyiben Társaságunk felszólító levelet küldött az Ön részére, kérjük, hogy rendezze tartozását az abban foglaltaknak megfelelően.

Szíveskedjen a felszólító levelünkben található elérhetőségeinken, az Ön ügyletéhez delegált kollegánkat telefonon vagy e-mailben megkeresni, hogy ügyének intézése folyamatos, és naprakész lehessen. Minden ügylethez egy ügyintézőt rendeltünk, aki az Ön hitelével kapcsolatban pontos tájékoztatást tud adni, jelenlegi helyzetéről, lehetséges fizetési könnyítésekről, lehetőségekről. Ügyintézőnk szabadsága elérhetetlensége folytán keresse központi elérhetőségeinket e-mailben vagy telefonon.

Az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, csak az ügyletben meghatározott szereplőkkel áll módunkban kapcsolatot felvenni, így kérjük, hogy amennyiben adós meghatalmazottja, hozzátartozója, úgy a kapcsolatfelvétel előtt küldje meg nekünk meghatalmazását, melyen feltünteti a szerződésszámot is. Meghatalmazást adhat telefonon keresztül, adós beazonosítást követően szóban és azt követően írásban egyaránt. 

Amennyiben panaszt szeretne megfogalmazni irányunkba, azt a panaszkezelés során a vonatkozó jogszabályok illetve a Panaszkezelési Szabályzatunk alapján válaszoljuk meg.